Vă mulţumim pentru utilizarea serviciilor noastre. Acestea sunt oferite de PETROLVALVES IMPORT EXPORT SRL, cu sediul în Bucureşti, Strada Uranus, Nr. 97, Sector 5. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie acest Acord. El stabileşte termenii şi conditiile în care vă punem la dispoziţie serviciile noastre prin intermediul platformei www.Petrolvalves.ro. Dacă folosiţi serviciile sau informaţiile oferite de www.Petrolvalves.ro, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a politicii de confidentialitate de mai jos. Politica de Confidentialitate se pot modifica în timp. Vă recomandam să verificaţi periodic rubrica Politica de Confidentialitate din cadrul www.Petrolvalves.ro pentru a fi la zi cu toate modificările.

Acord de confidenţialitate

Echipa Petrolvalves.ro doreşte să protejeze dreptul la intimitate şi la imagine al utilizatorilor portalului. Ne propunem să vă oferim o experienţă online sigură, care să nu vă afecteze în mod negativ viaţa personală. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informaţiile pe care dumneavoastră le introduceţi în baza noastră de date sunt folosite numai în scopurile pe care dumneavoastră le aveţi în vedere.

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Accesarea sau utilizarea www.Petrolvalves.ro implică acceptarea de către Utilizatori a politicii de confidentialitate stipulate în prezentul Acord. Se vor respecta Politica de Confidentialitate acestui Acord pentru accesarea sau utilizarea Site-ului şi actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioară adusă acestui Site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PETROLVALVES IMPORT EXPORT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Petrolvalves.ro informatii si servicii de cea mai buna calitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la recrutare[at]Petrolvalves.ro sau prin posta pe adresa societati noastre: Strada Uranus, Nr. 97, Sector 5, Bucureşti.

Aria de acoperire a securităţii datelor cu caracter personal

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica atunci cand utilizati www.Petrolvalves.ro. De asemenea, se au in vedere şi datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza www.Petrolvalves.ro.

Informaţii generale colectate de Petrolvalves.ro

In unele zone ale site-ului, Petrolvalves.ro va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Petrolvalves.ro si alte informatii prin care va putem identifica. In alte zone, Petrolvalves.ro colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. Petrolvalves.ro utilizeaza informatia stocata – detaliile furnizate de dvs la inregistrare şi activitatea desfasurata pe site-ul nostru – in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si la a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afişarea datelor personale în spaţiile/domeniile publice ale Petrolvalves.ro

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand Petrolvalves.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, pot fi copiate şi stocate de catre terti asupra carora Petrolvalves.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Petrolvalves.ro.

Colectarea şi utilizarea datelor cu caracter personal de către Petrolvalves.ro

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul Petrolvalves.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Petrolvalves.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvăluirea şi transmiterea informaţiilor cu caracter personal

Petrolvalves.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Petrolvalves.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
  • Cu acordul dvs.;
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
  • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Petrolvalves.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
  • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei Petrolvalves.ro sau companiilor afiliate;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
  5. aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Petrolvalves.ro , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • In cazul in care Petrolvalves.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Petrolvalves.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe Petrolvalves.ro.

CV-urile

Va acordam posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date. Tertii (persoanele care solicita Petrolvalves.ro pentru serviciul de cautare CV-uri) care au acces la baza noastra de date vor avea acces la CV-ul dvs. Daca vor dori, acestia pot debloca datele dvs. de contact si veti putea fi contactati de catre ei. Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, si agentiilor/institutiilor de securitate nationala dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. Petrolvalves.ro nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de terte parti care au accesat CV-urile cat timp sunt in baza noastra de date. Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand accesand din contul dvs sectiunea “Contul meu” si urmand instructiunile pentru stergerea contului. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au platit pentru o copie a bazei noastre de date, sau in cazul in care tertii au castigat dreptul de accesare a bazei noastre de date. Nu ne asumam raspunderea pentru acest gen de stocare a datelor. Daca postati datele altei persoane e necesar ca persoana respectiva sa isi fi dat in prealabil acordul pentru acest act.

Dreptul dvs. de a vă modifica şi sterge datele dvs. deţinute de operator

Petrolvalves.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact inregistrate, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Petrolvalves.ro e protejat de o parola.

Feedback

Petrolvalves.ro ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la recrutare[at]Petrolvalves.ro. Toate informatiile publicate pe www.Petrolvalves.ro sunt proprietatea www.Petrolvalves.ro. Nici nu fragment nu poate fi reprodus fara acordului www.Petrolvalves.ro.