cheap watches

Cine este PVR?


PVR (Petrolvalves Romania) este o companie romaneasca privata, reprezentata de o echipa de profesionisti cu experienta, entuziasti si pregatiti intotdeauna sa raspunda nevoilor si cerintelor clientilor si candidatilor deopotriva. Aceste atribute au facut din PVR un aliat atat al companiilor-client in efortul lor de a-si dezvolta activitatea prin achizitionarea de echipamente performante si prin angajarea de oameni bine pregatiti si experimentati in domeniul in care lucreaza, cat si al candidatilor care sunt in cautarea unor companii care sa le ofere oportunitatea de a-si propulsa cariera si de a deveni adevarati profesionisti in domeniu.

Societatea noastra este specializata pe doua mari domenii de activitate, despre care va invitam sa aflati mai multe detalii in sectiunile dedicate:

  • Oferirea de servicii de resurse umane pentru a satisface nevoile clientilor de personal calificat pentru a lucra pe proiectele derulate in tara si in strainatate. Din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de cerinte ale clientilor, ne-am extins activitatea, oferind servicii de consultanta si de suport pentru sevicii consulare.
  • Oferirea de suport clientilor romani la achizitionarea de echipamente industriale pentru industria de petrol si gaze, petrochimie si pentru industria energetica.

Ce ofera PVR?


CLIENTII nostri beneficiaza de serviciile unei societati cu experienta, care isi dezvolta in mod continuu serviciile propuse astfel incat sa acopere o gama variata de necesitati ale clientilor. Seriozitatea si eficienta de care am dat dovada de-a lungul activitatii noastre au dus la o largire continua a portofoliului nostru de clienti si proiecte, demonstrata si de lista noastra de referinte, pe care va invitam sa o consultati in sectiunea dedicata.

In plus, in eforturile noastre continue de a obtine si de a pastra satisfactia clientilor, am implementat inca din anul 2009 Sistemul de Management al Calitatii, acreditat UKAS, conform ISO 9001.

CANDIDATII nostri au ocazia de a colabora cu o societate care le ofera asistenta completa pe toata durata procesului de cautare si obtinere a unui nou loc de munca, de la etapa de recrutare si selectie pana la etapa de mobilizare si chiar demobilizare. Serviciile pe care le oferim candidatilor sunt imbogatite continuu deoarece experienta noastra ne-a permis sa vedem acest proces prin ochii candidatilor si sa ne familiarizam cu dificultatile si nevoile pe care le au in parcurgerea drumului spre un nou job.