cheap watches

Recrutare Permanenta


Societatea noastra vine in sprijinul companiilor nationale si internationale care sunt in cautare de personal specializat pentru angajare pe termen lung sau nelimitat. Prin serviciul de recrutare permanenta, societatea noastra le asigura clientilor necesarul de personal, rapid si la cele mai inalte nivele de specializare si calificare.

In plus, experienta noastra indelungata in ceea ce priveste recrutarea permanenta ne permite sa ne adaptam continuu serviciile la cerintele pietei si ale clientilor.

Capacitatea noastra de adaptare s-a concretizat, pe de o parte prin furnizarea de personal inalt calificat pentru posturi nou aparute, iar pe de alta parte prin extinderea serviciilor de recrutare si asupra altor domenii. In acest sens, din 2008, societatea noastra a abordat si domeniul medical, asigurand personal permanent pentru clinici private din Germania.

Astfel, pornind de la experienta deja acumulata in domeniul recrutarii permanente si implicand adoptarea noilor tendinte in sistem, ne putem convinge in permanenta clientii ca au facut cea mai buna alegere apeland la serviciile noastre.

Alte servicii