cheap watches

Agent de Munca Temporara


Societatea noastra este certificata sa actioneze ca agent de munca temporara prin autorizatia de functionare seria A, numarul 0000392 din data de 26.05.2014, avand astfel capabilitatea de a angaja specialistii ceruti de clienti si a-i detasa pe santierele acestora pentru a desfasura activitati specifice din cadrul proiectelor.

Perioada contractului cu angajatii nostrii este stabilita de necesitatile clientilor in functie de etapa in care se afla proiectele de constructie, exploatare si mentenanta ale clientilor nostri din diferite domenii, in principal petrol si gaze, centrale electrice, unitati chimice/petrochimice, constructii civile si industriale majore si alte domenii.

Optand pentru aceste servicii, clientii nostrii beneficiaza de avantajul de a-si asigura personalul specializat necesar pentru a-si desfasura activitatea pe proiectele lor pe perioade strict determinate de termenele de executie a proiectelor.

In plus, clientii nostrii au posibilitatea sa solicite din nou acelasi personal cu care a mai colaborat in proiecte sau etape anterioare ale proiectelor si de care a fost multumit, mai ales ca acest personal este deja adaptat la regulile si specificul activitatii clientului.

De asemenea, prin utilizarea personalului angajat temporar de societatea noastra, clientii beneficiaza de externalizarea obligatiilor administrative dintre angajat si angajator, acest serviciu fiind preluat cu totul de societatea noastra.

Oferind aceste beneficii, sustinem in intregime antreprenorii straini si romani in finalizarea cu succes a diferitelor proiectelor pe care le au in executie si, mai departe, pentru implicarea lor in proiecte de perspectiva.

Alte servicii