cheap watches

Suport Servicii Consulare


Obtinerea vizei pentru o anumita tara reprezinta uneori o problema pentru solicitanti si de aceea suntem bucurosi ca putem sa ii ajutam acordandu-le tot sprijinul nostru in acest demers.

Inca din anul 2007 societatea noastra a fost acreditata de Consulatul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti pentru a desfasura in numele Consulatului actiuni legate de demersurile pentru obtinerea vizelor (acordarea informatiilor necesare, intocmirea dosarelor de viza, prezentarea dosarelor Consulatului in vederea aprobarii si acordarii de diferite tipuri de vize).

Profilul activitatii noastre a impus in permanenta asigurarea suportului necesar acordat clientilor pentru obtinerea vizelor in Romania atat pentru KSA, cat si pentru alte tari din lume (Nigeria, Chile, Senegal, Algeria, Kazakstan, Vietnam, India, Brazilia). Experienta astfel acumulata este folosita atat in sprijinirea clientilor nostri si a altor colaboratori in demersul lor de a obtine vizele necesare, cat si in sprijinirea Consulatelor si Ambasadelor care primesc din partea societatii noastre dosarele de vize pregatite in stricta concordanta cu cerintele lor.

Alte servicii